Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dadis Ecoclean S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Detergent cu clor 1 l
2299 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se poate folosi în baie, toalete, pe suprafeţe ce nu vor fi în contact direct cu alimente.

- Pentru dezinfectarea suprafeţelor se poate utiliza flaconul de amestec în care se diluează 1:10, se aplică pe suprafaţa care în prealabil a fost curăţată mecanic, cu o perie şi apă caldă, asta deoarece amestecul nu poate acţiona pe sub impurităţile existente.

- Pentru suprafeţe mari, amestecul se poate realiza în găleată cu apă călduţă în raport de 1:100-200, adică 50-100ml la 10l de apă. Se aplică deasemenea pe suprafaţa care în prealabil a fost curăţată mecanic, cu o perie şi apă caldă. Timpul de activare este de 30min., asta chiar dacă spuma a scăzut şi soluţia s-a uscat, după care se clăteşte cu apă curată din abundenţă.

- Pentru albirea hainelor în maşina de spălat: se va folosi în funcţie de pete 25-50 ml soluţie la 4,5 kg rufe. Introduceţi un program de clătire între procesul de albire şi spălare, astfel încât Detergentul cu clor să nu se amestece cu detergentul.

- Albirea hainelor cu mâna. Se diluează Detergentul cu clor în proporţie de 1:5. Rufele se pun în soluţia obţinută 20 de minute la înmuiat. Se clăteşte cu apă din abundenţă!!

Preparaţi întotdeauna amestecuri proaspete şi cantităţi strict necesare unui proces de dezinfectare.

Încăperea în care se lucrează trebuie aerisită.

A NU SE FOLOSI pe aluminiu, tablă zincată, suprafeţe din materiale ce le-ar putea decolora.
Din Gura in Gura